Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ajka

26. 5. 2009

Dobrý den. Posílám pozdrav všem,kterým není lhostejný osud zvířátek ve Vašem útulku.

Obrazek

Asi před týdnem jsme si od Vás spolu s manželem a dcerkou odvezli kočičku Alču,která u nás dostala jméno Ajka. Zprvu bázlivé a opatrné kočičky se po pár dnech stal domácí mazílek,který se chová jako pejsek.Kde se poděju,tam jde za mnou.

Obrazek

A když si na chviličku sednu,už ji mám na klíně a dožaduje se mazlení tím,že mne na sebe neustále upozorňuje dloubáním do dlaně pomocí čumáčku.Dokonce jsme zjistili,že je vychovaná a když ji náhodou napadne myšlenka,že by se podívala na stůl,co je tam dobrého,stačí říct kouzelné slovíčko "ne" a Ajka se otočí čelem vzad a dělá,že ji ty dobroty na stole jsou vlastně úúúplně ukradené.Protože jsem tu už jednou psala o tom,jak hrozným způsobem nám zastřelili kocourka,chtěla jsem domů kočičku,která se nebude toulat a bude s námi doma.Jsem moc vděčná paní Strišové,že Ajku tak přesně odhadla.I když má kočička možnost kdykoli odejít na zahradu,nechodí tam a drží se nás jako klíště.

Obrazek

Posílám pár foteček a přeji všem v útulku,aby se Vám dařilo a umístěný počet kočiček a pejsků k novým a těm pravým majitelům byl co největší.Děkuju moc za možnost mít doma takové zlatíčko.
Martina Švarcová

Obrazek