Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bellana

27. 7. 2011

Dobrý den,01.jpg
je tomu rok, co jsem si od vás přivezla domů malou fenečku křížence jezevčíka. V té době jsem si velice přála mít zase pejska a rozhodla jsem se ho najít u vás v útulku.
Když jsem to černé malé, ještě ani né 2měsíční, klubíčko poprvé uviděla, hned jsem se zamilovala a ta láska byla oboustranná! Dnes je z Bellany, jak jsem fenečku pojmenovala, již velká slečna. Vyrostla do krásy. I když se jí občas někdo směje kvůli stojatým ouškám, které zdědila nejspíš po krysaříkovi, nakonec jejím vychytralým očkám a hravé povaze každý podlehne. Po krysaříkovi také zdědila oblibu v chytání myší a tak i v noci spinká alespoň s plyšovou.

 

02.jpg

Ovšem povahu má spíše jezevčičí, je to ostrý hlídač a věrný přítel, jak jde ale o jídlo, to nezná bratry. Pořád pochtívá a dělá psí oči, jen aby dostala něco na zub.
Bella má velkou smečku, naše rodina je totiž početná a tak jezdíme na časté návštěvy, na které se Bella velice těší, protože je společenským a temperamentním pejskem, který má rád kolem sebe rozruch.

 

03.jpg


Jelikož zatím bydlíme v bytě, snažíme se často vyrážet do přírody a podnikat turistické výpravy do hor. Už jsme byli v Krkonoších, Jeseníkách, Bílých Karpatech a letos se chystáme ještě minimálně do Beskyd.04.jpg
Pokud ovšem nejsme někde na výletě, vystačíme si hraním a kousáním míčků nebo klacíků. Prostě se spolu nikdy nenudíme! Tímto chci ještě jednou za toho mého hafíka moc poděkovat!
Zdraví B´Ellana a Markét K.