Jdi na obsah Jdi na menu
 


Corinka

5. 6. 2008

Všechno to začalo tak, že jsem se na internetu dočetla, že Nadace na pomoc zvířatům v Ostravě-Porubě hledá dobrovolníky, kteří by chodili pomáhat pečovat o psy a kočky v útulku. Napadlo mě, proč ne, měla jsem čas, takže jsem ve volných chvílích začala v útulku pomáhat. Obrazek

Tady jsem uviděla poprvé Corinku. Můj první dojem z ní nebyl zrovna 2x pozitivní, byla hrozně uštěkaná. Ale postupem času jsem jí začala poznávat a pochopila jsem, co to je za zlatého pejska. Hodná, vděčná a mazlivá, vděčná za jakékoliv pohlazení. Věděla jsem, že ji doma u rodičů mít nemůžu ale pak jsme se s přítelem společně nastěhovali do svého vlastního bytu a bylo rozhodnuto-Corinku si musím z útulku vzít.

ObrazekStálo mě to hodně přemlouvání a slibování, ale nakonec jsem přítele přesvědčila a 4. ledna 2008 jsme si Corču odvezli. Je strašně šikovná, hodná a už i poslušná. Je sice asi mnou trošku rozmazlovaná, nejradši je pořád u nás, takže nám samozřejmě pořád leze do postele.. Oblíbila si ji celá naše rodina i kamarádi. Jsem moc ráda, že je naše.

S pozdravem

Míša a Adam

Obrazek

Obrazek

Obrazek