Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dája

22. 9. 2007

 

Dobrý den, zdravím všechny v nadaci a ráda bych vám vylíčila, jak se u nás zabydlela Dajánka, kterou jsme si u vás vyhledli a následně 5.9. odvezli do jejího nového domova. Její první vykouknutí z přepravky bylo provázeno útěkem a schovkou pod skříní. 

Obrazek 

Po dlouhém přemlouvání a lákání na dobrůtky se osmělila ze svého úkrytu vylézt. Bezpečným úkrytem se stala také skříňka za televizí (odkud měla výhled na celý obývací pokoj a zároveň byla dobře maskovaná). Časem se rozkoukala a oblíbila si pohovku v obývaku, na které si spokojeně hoví i teď (viz obrázek).

Dajánka je opravdu dobrý lovec, který si občas ukradne i kolečko salámu. Stal se z ní také skvělý chytač pavouků, mušek a podobných věcí. Ráda se vyhřívá na parapetu, kde svítí sluníčko. Má odsud taky skvělý přehled, co se děje venku (kino zadarmo)

Obrazek

Dajánka se stala miláčkem naší rodiny a jsme moc rádi, že jí máme. Je to takové sluníčko, které nás vždy potěší. Už si tady celkem zvykla a vypadá spokojeně. Děkujeme paní Strišové a celé nadaci za vaši práci při pomoci zvířátkům a za poklad jménem Dajánka. Přejeme hodně úspěchů při umísťování kočiček a pejsků. Zdraví Lenka Rumlová

Obrazek