Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jimmy

14. 8. 2009
Dobrý den,
je to už rok a pár měsíců, co jsem odešel od vás z útulku.Vzali si mě dva lidé..Panička Martina a druhá panička Martina:). Vzaly si mě a odvezli autem domů.. Byl jsem rozdivočený, ale zvládal jsem to.. Najednou se auto zastavilo a ti hodní lidé mě vyvezli do 14 poschodí..:) Otevřeli jsme dveře a přivítala nás panička Lucka.. Vůbec o mě nevěděla.. Byla ale příjemně překvapená.. Dále mě ale čekal roční zrzavý kocour Tomy. Snažil jsem se s ním spřátelit, ale pořád na mě syčel. Tak jsem si našel místo pod lavicí a schovával jsem se před nima.. Asi po týdnu si na mě Tomy začal zvykat ale pořád jsme nebyli nejlepší kamarádi..

Obrazek

Po dvou měsících jsme se skamarádili a jsme nejlepšími kamarády..Pravda, občas se po bytě honíme, ale jsem štastný, že jsem se dostal zrovna k nim..:) Měl jsem ale nějaké problémy a pořád jsem měl průjem a počůraval jsem se..paničkám se to ale nelíbilom, tak uvažovali že mě dají pryč..Ale jejich láska ke mě jim to nedovolila.. Tak jsem teda zůstal.. Asi po dvou měsících se mi stolice zahojila a já byl v pořádku..

Obrazek

Po nějaké době jsem šel na kastraci..Příprava byla nezvyklá..Nemohl jsem celej den jíst a ani pít..No jejda..To pro mě bylo utrpením..:( Já jsem byl zvyklý jíst pořád.. A běda tomu, kdo se k mojí misce přiblížil:).. No ale to už odbíhám od tématu..:) Nastal den, kdy mě moje panička vzala na veterinu.. Byl jsme vytřepaný a nevěděl jsem, co se děje.. Potom mě ale odoperovali a já jsem v pořádku..:) Jsem šťastný se svým bráchou a moji milovanou rodinkou..Najednou ale začal zmatek.. Všechno se začalo zabalovat a stěhovat někam jinam..Byli jsme s Tomym zavřeni do koupelny, ať neutečeme ven.. Mňoukali jsme , mňoukali, ale to jim bylo jedno..Nechali nás tam zavřené..:) Já ale vím, že to s námi mysleli dobře..:) Přestěhovali jsme se do většího bytu..

Obrazek

První týden jsem byl vytřepaný a pořád jsem se schovával.. Ale Tomy byl v klidu a normálně spal na Lucčině posteli..Tak jsem šel k němu a zjistil jsem, že je to tam lepší než za gaučem..:) Teď už jsem OK, ale když něco spadne nebo tak, tak jsem vyplašený..Ještě nejsem tak úplně zvyklej..Ale já věřím, že si zvyknu..Zív..Chce se mi spát..:) Tak já jdu..Dobrou noc..:-*
Lucie(11), Martina(36) Martina(16) Jimmi(1)Tommy(2)