Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kačka-Babou

13. 2. 2011

Dobrý den,

jsou to teprve tři dny, co jsem si od Vás odvezla Kačku. Myslela jsem, že nějaké fotky pošlu až po překonání prvních potíží s fenkou Manulou, ale žádné potíže se nekonaly. Kačku jsem přejmenovala, takže teď se jmenuje Babou. Hned po příchodu domů skočila Manulce kolem krku, pověsila se jí drápkama za uši a celou ji okousala.

Obrazek

Manulku mám taky z útulku, byla tam dvakrát, než jsem si ji vzala já a trpí panickou hrůzou z lidí. Je ale hrozně hodná, mazlivá a klidná a hlavně pomalu nabírá sebevědomí a odvahu. Proto jsem jí chtěla pořídit sparingpartnera, aby trochu "zdivočela" a měla vedle sebe někoho, kdo ji trochu pozlobí a vyburcuje k vylomeninám, protože si vlastně ani neumí hrát - asi nebyla jako štěně správně socializovaná.

Obrazek

Teď jsem strašně ráda, že jsem si od Vás odvezla právě Babou, byla to ta nejlepší volba. Od první chvíle jsou holky spolu, Manulka začíná chápat, že některé věci, zvláště ty na hraní, se dají vzít do tlamy, protože zachraňuje před kočičkou paniččin majetek. Holky spolu spí, vzájemně se olizují - Manulka se stará o kočičí uši a jizvu po kastraci, Babou pečlivě desítky minut čistí Manulce uši a hlavu. Přes den je zapotřebí se pořádně vyřádit, zaběhat si, poprat se a ohryzat si ocásky.

Obrazek

 Musím jen vymyslet nějaký důmyslný krmící systém, protože holky se rozhodly, že všechny misky jsou společné a nehledí na to, že jedny granule jsou psí a druhé kočičí. Když obědvám já, sice na mě koukají, ale sedí obě ukázněně v povzdálí vedle sebe a doufají, že třeba za odměnu něco ukápne.Obrazek

Ani se mi nechce věřit, že to proběhlo tak hladce a nenásilně. Večer se ten náš babinec poskládá do postele (já vím, já vím, ale jsem zastánce toho, že smečka se má dělit především o místo na spaní) na jednu hromadu a spokojeně usneme. Asi letošní zimu ušetřím za topení. Vydržíme tak až do rána, které začíná hromadnou mazlenicí. Na ranní hygienu už ale holky opouštím, přeci jen dávám přednost tekoucí vodě.

Moc Vám s Manulkou děkujeme za skvělou parťačku a můžete se spolehnout, že se u nás bude mít skvěle. Pozdravujeme všechny kočky a kocoury, které tam u Vás máte. Naši klienti moc pozdravují hlavně Ivetku a v práci s napětím sledujeme Váš web, jestli už se tam náhodou neobjevily nějaké zprávy o Ivetce od nových majitelů.

Obrazek
S upackaným pozdravem Babou, Manula a Monika Konůpková