Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lukášek

19. 11. 2007

   Dobrý den,

       rádi bychom Vám napsali jak se nám 17.9. letošního roku změnil život s příchodem kocourka "Lukáška". Začalo to úplně nevinně, když dcera zabrousila na Vaše internetové stránky. Toho dne se rozhodla, že budeme mít doma kočičku. Po pravdě řečeno nedalo jí to moc práce nás přemluvit, protože fotografie nabízených kočiček byli výmluvné sami o sobě.

Obrazek


Dne 17.9. jsme se tedy vypravili do Vašeho útulku, kde nás zavedli ke kočičkám, z kterých jsme si měli vybrat. Bylo tam mnoho koťátek a kočiček, z tohoto množství jsme si vybrali kocourka pod jménem Kája. Okamžitě nám padl do oka a také jsme mu hned dali jméno Lukášek.

Obrazek


       Potom co jsme obdrželi očkovací průkaz a cenné rady jsme si tehdy už Lukáška odnesli domů. Lukášek byl velmi malý, vyhublý a plachý kocourek, bál se všeho a všude. První den prospal a druhý začal mít zdravotní komplikace, museli jsme k Vám do ordinace, kde dostal léky. Tak jsme k Vám chodili týden. Jeho stav se postupně zlepšoval. Lukášek nabíral postupně sílu a svou milou povahou a hravostí si získal všechny členy domácnosti a také pána domu. Stal se jeho mazlem a bez něho nedá především u jídla ani ránu.

Obrazek


       Chtěli bychom Vám touto cestou poděkovat za Vaší práci a pomoc bezbranným zvířátkům. Moc si Vaší práce Vážíme a držíme Vám palce !!!