Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lumpík

5. 11. 2008

 

 

Dobrý den,

 

24.10. jsem si z Vašeho  útulku odvedla pejska Lumpíka. Slíbila jsem, že Vám napíšu jak se mu daří. Lumpík žije s mými rodiči a jejich pejskem Bobinou v rodinném domku nedaleko Ostravy.

Obrazek

Daří se mu výborně. Do naší rodiny a zvířecí smečky, do které patří 2 psi, 3 kočky a morče (všechno sirotci a nalezenci), zapadl okamžitě. K nám se choval tak, jako kdyby nás znal odjakživa. Když chce může běhat na veliké zahradě, na spaní si vybral postel mé maminky. Miluje procházky, takže denně chodí spolu s Bobinou a rodiči na výlety po okolí. Další oblíbenou činností je pochtívání u jídla a ranní psí "bitvy" s Bobinou.

Obrazek

 Bude v péči veterinární ordinace U parku mého švagra Petra Stani, kde pečují o všechna naše zvířátka. V sobotu prodělal "vstupní prohlídku" a očkování. Na to měl bohužel reakci, která už ale ustupuje. Buďte klidní, Lumpík se dostal do psího ráje.

Obrazek

 

Pravidelně k Vám chodím hledat svou ztracenou kočičku Elzu, takže vím, že děláte hodně pro všechny pejsky a kočky v útulku. Za všechny a hlavně za Lumpíka Vám moc děkuji. Pozdravte od něj všechny, kteří

se o něj starali, hlavně ošetřovatelky v útulku. Přeji všem hodně štěstí.

Obrazek

 

 

Mirka Staňová