Jdi na obsah Jdi na menu
 


Majla

22. 1. 2012

 

Ahojte kočičky a kocourci,
Jmenuji se Majla,a jsem 5ti měsíční kočička. V pátek to byli 4 týdny, co si mě vzali v útulku v Ostravě hodní páníčci. Hned věděli kterou kočičku si mají vzít,byla jsem to já. Ze začátku jsem k nim nechtěla jít,ale potom jsem se tulila. Jen co si mně vzali,tak jsme šli do auta a jeli jsme dlouhou cestou domů. 02.jpg
Hned jak jsem přijela domů, už jsem začala zlobit. Sice jsem se trochu bála, ale hned jsme se skamarádily. Viděla jsem nějaké divné stvoření, prý to byli pejsci. Já jsem se jich bála, ale jeden pejsek si se mnou chtěl hrát a já s ním ne. Vždycky sedím důležitě na okýnku, a jak mě pejsci vidí začnou vyvádět,asi si chtějí se mnou hrát.
Nejraději jsem tam kde jsou moji páníčci, dělám vše s nima. Když něco kuchtí už vyhlížím co dostanu. Ale když mi nic nedají, tak skočím na linku a začnu je zlobit. Vždycky jak se něco děje v dřezu, tak počkám až odejdou tak skočím dovnitř a piju vodu. Ale není to jen dřez ,je to i umyvadlo a sprcha. Jak už jsem vám napsala, tak moje nejoblíbenější místo je na okýnku v kuchyni. Tam mám svůj polštářek, a taky travičku kterou papám. Taky ráda odpočívám na teplé klávesnici od notebooku.

01.jpg


Nemám ráda žádné hračky, nejraději si hraju s tím co vyčmuchám ve skříni. Vždycky jak jsou na stole noviny, tak se rozběhnu a kloužu po nich.
Granulky mi vůbec nechutnají, ale nejraději mám lidské jídlo,po tom se můžu utlouct. Umím pro něho vyskočit kamkoli. Jsem ráda že jsem našla domov a doufám že kočičky a ostatní zvířata budou mít takové štěstí jako já.

Zdraví Majla