Jdi na obsah Jdi na menu
 


Šimon

7. 2. 2014

 

Ahoj, 
zdravím všechny sestřičky, ošetřovatelé i pana doktora a sděluji, že jsem našel bezva domov. Když si mě pánečci odebírali a vezli domů, byl jsem celý nervózní, strčil jsem paničce hlavu do rukávu a tak jsem přečkal cestu autem. První den v novém domově jsem se schovával pod postelí, ale na jídlo to jsem hned vylezl a velice rád. Ale druhý den už jsem se trochu rozkoukal, a teď po týdnu už jsem tady úplně doma ve svém!!! Je o mě dobře postaráno, mám vždy plnou misku, svůj pelíšek, ale tam moc nechci být, já radši jdu do postele a v noci, to se vždy potichu přiblížím k paničce, lehnu si k jejímu krku, přitulím se a spím tak až do rána. Paničce to vůbec nevadí, ta je ráda že jí zahřívám.
Mám tady kamaráda psa, ten je moc hravý, takže budeme silná dvojka ve vymýšlení lumpáren. 01.jpg
Moji milí děkuji vám všem za péčí kterou jste mi a mojí mamince věnovali když jsme byli nemocní, mě už se ty očička docela dobře spravují, jen je musí panička čistit, aby pod očima nezůstaly skvrny.
Pozdravujte mojí maminku (č.8) a vzkažte jí ať nemá starosti, že se mám moc dobře. Přeju mojí mamince i ostatním zvířátkům aby brzo našli vřelou náruč a teplo nového domova. 
Taky posílám pár fotek, ať vidíte, jak se tu mám dobře. Mňau kocourek Šimon

02.jpg